DELIC x HUDA + EBOMAN present LONE WOLF

DELIC x HUDA + EBOMAN present LONE WOLF

Amsterdam Dance Event

Max

Prijs € 23*

Dit programma wordt volgens de coronarichtlijnen georganiseerd. Je dient daarom een geldig coronatoegangsbewijs te laten zien bij de ingang. We volgen hierbij de actuele adviezen en regels van de overheid en het RIVM. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek: www.melkweg.nl/jouwbezoek For this program a corona entry pass is required. We follow the guidelines of the government and RIVM. Here you can read what that means for your visit: www.melkweg.nl/en/yourvisit

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

DELIC x HUDA + EBOMAN present LONE WOLF

Amsterdam Dance Event

Producer en kunstenaar Delic, bij het grotere publiek bekend als het muzikale brein achter de legendarische hiphopformatie Opgezwolle, wist in 2018 na een lange stilte de aandacht weer op zich te vestigen door een uniek kunstproject te lanceren: ‘Kidnap At The Noodle Shop’ - waarmee hij met een sicke performance ook in onze OZ heeft gestaan. 

Voor het project LONE WOLF gaat Delic weer een stapje verder in het oprekken van de grenzen van audiovisuele kunst. Hiervoor heeft hij de hulp ingeschakeld van zangeres en Creative Director Huda en Nederlands meest vooruitstrevende innovator op het gebied van videotechniek: Eboman.

Waar LONE WOLF staat voor het vinden van je eigen weg in het leven en het maken van je eigen keuzes, hebben Delic en Huda muzikaal ook een pad gekozen dat ze gezamenlijk niet eerder bewandeld hebben. Hoewel de signature Delic beats ruimschoots aanwezig zijn, zorgt de creatieve inbreng van Huda voor de nodige nu-disco en elektropop invloeden. Of zoals ze zelf zeggen: “Stel je ABBA voor, met hun wangen vol paddestoelen, futurehiphop-beats draaiend op de bodem van een heilig meer.”

 Are you ready for this!? 

Speciaal voor LONE WOLF heeft Eboman een set-up ontwikkeld waarmee het voor Delic mogelijk is om live zijn kunstwerken digitaal tot leven te wekken en te laten interacteren met de muziek. Omdat Delic voortdurend de mogelijkheid heeft om de beelden melodisch, ritmisch of zelfs scratchend aan te sturen, zal elke show volgens hem een unieke belevenis worden:Ik wil je uit het alledaagse liften en meenemen naar een andere wereld door verhaal, beeld en muziek te combineren. Mijn muziek is van zichzelf al verhalend, maar door dit live te combineren met state-of-the-art videotechniek en dans, ontstaat er een totaalbeleving waarin je meezogen wordt en na afloop verwonderd huiswaarts strompelt.” 

Vinylboek & in-store in Concerto
Na een wereldreis werd Huda geïnspireerd om naast een gloednieuw album ook een verhaal op te schrijven, vergezeld door 8 schilderijen en 8 tracks. Het geheel presenteerde hij in een nog niet eerder vertoonde vorm: als vinylboek. Voor dit nieuwe project laat Huda onder de titel LONE WOLF verschillende kunstvormen samenkomen. Dit feestelijke feit vieren ze met een instore optreden in Concerto, op 22 oktober om 17:00! Entree is gratis, we willen je wel vriendelijk verzoeken om te reserveren. Dat kan via deze link.Melkweg tipt