Lost Frequencies & Friends: The Magician / Throttle / Hugel / Jan Blomqvist / Pablo Nouvelle e.a.
Lost Frequencies

Lost Frequencies & Friends: The Magician / Throttle / Hugel / Jan Blomqvist / Pablo Nouvelle e.a.

Amsterdam Dance Event - Presented by Armada

OZ, Upstairs
Voorverkoop: € 20
Uitverkocht

Minimumleeftijd: 18+

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Lost Frequencies & Friends: The Magician / Throttle / Hugel / Jan Blomqvist / Pablo Nouvelle e.a.

Amsterdam Dance Event - Presented by Armada

Oude zaal: Lost Frequencies / The Magician / Throttle / Hugel / CALVO / Dennis Kruissen - Theaterzaal presented by Armada Deep: Jan Blomqvist / Pablo Nouvelle Dj-set / Lejon / Kevin Duane / JYRA

Lost Frequencies (bekend van wereldhits als ‘Are You With Me’ en ‘Reality’) nodigt voor deze showcase een eredivisie aan getalenteerde collega’s uit. Eerder dit jaar hostte Lost Frequencies al zijn eigen ‘Lost Frequencies & Friends’-stage op Tomorrowland voor 18.000 man.  The Magician, Throttle, Hugel, CALVO en Dennis Kruissen staan het Belgische supertalent bij in de Oude Zaal van de Melkweg. The Magician timmert al sinds 2007 aan de weg als de helft van het duo Aeroplane en maakte in 2010 zijn debuut als soloact.

Tegelijkertijd is de Theaterzaal de uitvalsbasis voor Armada Deep-protegés Jan Blomqvist, Pablo Nouvelle, Lejon, Kevin Duane en JYRA.

Jan Blomqvist, de Berlijnse Electronica-guru van het gezelschap, bracht onlangs zijn album ‘Remote Control’ uit bij Armada Music en deed eerder dit jaar nog een exclusieve Boiler Room-set in de Watergate Club met zijn liveband. De Zwitserse Pablo Nouvelle lanceerde in januari dit jaar zijn tweede artiestenalbum ‘All I Need’ op Armada Music, waarvan zijn single ‘I Will’ meer dan twee miljoen streams heeft op Spotify. Zijn haast etherische optreden gaat absoluut één van de hoogtepunten van de avond worden. 

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. 

The Magician


Melkweg tipt