Lost Frequencies Live

Lost Frequencies Live

Late night show

Max

Prijs € 23*

Uitverkocht
* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Lost Frequencies Live

Late night show

Support: Zonderling / Eauxmar

Vanwege de overweldigende animo voor de live performance van Lost Frequencies, hebben we er nog een extra night show later op dezelfde avond aan vastgeplakt! De kaartverkoop start woensdag 17 april om 10:00 uur.  Zet maar alvast je alarm, dit wil je niet missen!

Lost Frequencies keert terug naar Melkweg met een speciale live show in onze Max! Na zijn wereldwijde doorbraak met ‘Are You With Me’ stond Felix De Laet eerder tijdens ADE al eens bij ons met  ‘Lost Frequencies and Friends’, waarmee hij ook op Tomorrowland stages hostte voor meer dan 18.000 feestgangers. De hits en remixes van de Belgische wereldster blijven maar komen. Onlangs verscheen de nieuwe single ‘Recognise’ waar zijn unieke elektronische stijl met uplifting pop invloeden nog grootser klinken dan ooit. Dat belooft veel goeds voor de nieuwe show! Are you with us?

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. 

 • Late Night Show
  23:30 - Zaal open
  23:30 - Eauxmar
  00:15 - Zonderling
  01:30 - Lost Frequencies
  03:10 – Zonderling
 • Tweet this


Melkweg tipt