Lous and the Yakuza

Lous and the Yakuza

OZ

Prijs € 16,10*

Afgelast

Dit programma kan vanwege de maatregelen rondom het coronavirus helaas geen doorgang vinden en helaas is het niet gelukt een vervangende datum te vinden. Kaartkopers ontvangen per mail bericht over de verdere afwikkeling van gekochte tickets.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Lous and the Yakuza

Lous, slechts 23 jaar oud, heeft al vele levens geleefd tussen haar huidige huis in Brussel en haar Congolese roots. Deze sterke contrasten hebben bijgedragen aan het ontstaan van een unieke en krachtige persoonlijkheid. Zowel haar muziek als haar schrijven bereiken een meeslepende intensiteit. Haar eerste track Dilemme, geproduceerd door El Guincho, trekt de aandacht van iedereen.

Lous heeft grote dromen: "Ik wil een voorbeeld zijn van een zwarte vrouw die in haar eentje slaagde, tegen alle verwachtingen in". En met de lichtgevende energie die haar kenmerkt, wil ze haar dromen koste wat kost bereiken. En wij hebben het volste vertrouwen erin! Ondertussen heeft ze al een aantal singles uitgebracht en haar debuut album staat in het najaar van dit jaar op de planning. 

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie.

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Tweet this


Melkweg tipt