Mahalia

Mahalia

OZ

Prijs € 15,90*

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Mahalia

support: Sophia Ayana

De carrière van de Engelse singer-songwriter Mahalia is nog pril, maar dat ze veel talent heeft moge duidelijk zijn. De nog zeer jonge Mahalia is een geboren verhalenverteller en ondersteunt haar muziek met complexe en volwassen composities. Haar muziek is subtiel en delicaat, met vocalen die het ene moment zoet en dan weer verfrissend rauw klinken. Eerder zong ze al mee met het nummer We The Generation van Rudimental en stond ze in het voorprogramma van Ed Sheeran. We kunnen niet wachten om haar op 27 maart in onze OZ te verwelkomen. 

Support komt van megatalent en rising R&B prinses Sophia Ayana. 

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. Melkweg tipt