Mahmood

Mahmood

Max

Prijs € 31,65*

Verplaatst

Dit programma is vanwege de maatregelen rondom het coronavirus in eerste instantie verplaatst van 20 april 2020 naar 18 februari 2021, en wordt nu verplaatst naar 15 december 2021. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor deze nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement is verplaatst

Mahmood

Mahmood komt naar Nederland! De Italiaanse zanger Alessandro Mahmoud was misschien wel de populairste verschijning tijdens het Eurovisie Songfestival dit jaar. Zijn persoonlijke nummer “Soldi” gaat over de periode dat zijn vader vertrok en groeide uit tot een monsterhit. 

Niet alleen ging het nummer internationaal flink viral, met meer dan 141 miljoen (!) views op YouTube werd het nummer een van de meest beluisterde songs van het festival! Mahmood’s debuutalbum die eerder dit jaar uitkwam staat eveneens vol opzwepende pop en R&B-songs waarmee hij de Max dit najaar flink op zijn kop gaat zetten!

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. 

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Tweet this


Melkweg tipt