MaidaVale

MaidaVale

Sound of Liberation proudly present:

Upstairs

Prijs € 16,10*

Gratis voor jaarleden

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

MaidaVale

Sound of Liberation proudly present:

Spring Tour 2019

Het Zweedse MaidaVale is een van de meest prominente acts van de nieuwe generatie zware psychedelica. De vier dames maken experimentele psychedelische rock die rechtstreeks uit de late jaren zestig lijkt te komen. In de zomer van 2016 brachten ze hun debuutalbum ‘Tales of The Wicked West’uit dat met open armen werd ontvangen. Bijna twee jaar later, in maart 2018, verscheen hun tweede album 'Madness Is Too Pure' waarop ze Europa in trokken. Met hun persoonlijke en frisse kijk op psychedelische rock en een furieuze groove, betoverden MaidaVale elke zaal. Tijd dus voor een nieuw rondje, woensdag 27 maart komen ze naar Melkweg. 

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. Melkweg tipt