Máni Orrason

Máni Orrason

Upstairs

Prijs € 13,60*

CJP

Prijs € 10,80

Gratis voor jaarleden

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Máni Orrason

Het moet de knisperend heldere lucht zijn, of misschien wel het betoverende noorderlicht, maar er is weer een muzikaal talent opgestaan in IJsland. Singer-songwriter Máni Orrason sprong eerder al in het oog bij onze vrienden van Nordic Delight. Met zijn warme folky liedjes mocht hij al spelen op festivals als Eurosonic Noorderslag, Reehperbahn, Iceland Airwaves en in clubs in en ver buiten IJsland. Voor Melkweg maakt hij de oversteek naar het vaste land, mis het niet!

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. Melkweg tipt