Marko Hietala

Marko Hietala

Tour Of The Black Heart 2020

Max

Totaalprijs € 29,90*

Tickets
* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Marko Hietala

Tour Of The Black Heart 2020

Support: Oceanhorse

De bassist en tweede vocalist van een van de allergrootste metalbands op aarde, het Finse Nightwish, gaat solo. Hietala is daarnaast ook nog zanger, bassist en songwriter van heavy metalband Tarot. Het schrijven en opnemen van zijn soloalbum ‘Mustan Sydämen Rovio’ is dan ook niet over een nacht ijs gegaan. In zijn jaren on the road schreef Hietala de liedjes in backstages, tourbussen en tijdens enkele rustperiodes van zijn andere bands. Het resultaat is niet zo heavy metal als je zou verwachten. Het album staat bol van harde prog met hier en daar zeker wat echte metal-elementen, maar er is ook ruimte voor akoestische liedjes. Marco Hietala is een metalmuzikant in hart en nieren. 

Met Nightwish tourt hij al jaren de wereld over en speelt voor uitverkochte zalen en stadions en naast zijn band Tarot was hij ook
nog lid van de Finse supergroep Northern Kings, met leden van o.a. Charon, Dreamtale en Nightwish, en vertolkte hij een van de hoofdpersonen in Ayreons conceptalbum ‘The Theory of Everything’.

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Spotify
  • Tweet this
MARKO HIETALA - Isäni ääni (Official video)

Melkweg tipt