Marcus & Martinus

Marcus & Martinus

Hitkrant Presents:

OZ
€ 15 + lidmaatschap
Uitverkocht
* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Marcus & Martinus

Hitkrant Presents:

FAQ Marcus & Martinus

Marcus & Martinus komen naar de Melkweg! We snappen natuurlijk dat dit erg spannend is, dus om jullie gerust te stellen hopen we op deze manier jullie vragen te kunnen beantwoorden.

Zijn er VIP upgrades?
Vooralsnog zijn er voor deze show geen VIP upgrades beschikbaar. Mochten deze later alsnog toegevoegd worden, dan laten we dat weten op deze pagina van de Melkweg website en plaatsen we een update in het Facebook event. 
 
Mag een van mijn ouders mee naar het concert?
Als je ouders een reguliere kaart kopen mogen ze je natuurlijk begeleiden bij het concert.


Wat is een lidmaatschap en hoeveel kost deze?
Een lidmaatschap is verplicht bij het bezoeken van de Melkweg. Het lidmaatschap kun je een maand gebruiken vanaf jouw gekozen evenement. In dit geval is hij dus een maand geldig vanaf 2 april.
Het lidmaatschap kost €4,-

Hoe koop ik een lidmaatschap?
Na het selecteren van de tickets online, kun je ervoor kiezen om een lidmaatschap toe te voegen aan je bestelling. Kies je ervoor om dit niet te doen, dan is deze ook nog te koop aan de kassa van de Melkweg. Kom op de dag van de show nog even langs de kassa bij de ingang om er een aan te schaffen. De kassa gaat op zondag open om 12:00 uur.
 
En last but not least: wie zijn Marcus & Martinus? (maar dat wisten jullie natuurlijk al lang!) 
Er waren eens twee hele normale Noorse jongens die binnen no time transformeerden tot een popsensatie van formaat. We hebben het natuurlijk over Marcus & Martinus. Deze identieke tweeling werd in 2002 geboren in het noorden van Noorwegen. Van jongs af aan waren de boys al onophoudelijk bezig met zingen en entertainen, en op hun 9e schreven ze hun eerste song. Met hun magnetische podiumpresentatie en catchy liedjes wisten Marcus & Martinus de harten van heel Noorwegen te veroveren en wonnen op hun tiende een wedstrijd op live tv in 2012, namelijk MGPjr. 
 
Na dit programma verwachtten de jongens eigenlijk dat de aandacht snel zou vervagen, maar niets was minder waar. Overal waar ze gingen stonden hen hordes fans op te wachten, ze brachten nieuwe nummers uit en presenteerden in 2014 zelfs een TV programma in Noorwegen. Vele succesvolle tracks volgden, ze brachten hun biografie "Var Historie" op de markt en kondigden en full-length documentaire aan die in Scandinavië in bioscopen te zien zal zijn. Hun grootste prestatie tot dusver is toch wel dat ze hebben opgetreden op het Nobel Peace Prize Concert. Dat kunnen maar heel weinig artiesten zeggen! 
 
Wat voor Marcus & Martinus als een paal boven water staat, is dat ze dit alles nooit hadden kunnen bereiken zonder hun extreem trouwe fanbase. Zij hebben hen gemaakt tot wie ze nu zijn, en hopen alle Nederlandse M&M'ers op 2 april in Melkweg te zien! 

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.
Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?
Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. Melkweg tipt