Mark Foggo's Skasters

Mark Foggo's Skasters

Upstairs

Prijs € 17,25*

Verplaatst

Dit concert is verplaatst naar 27 maart 2021. Reeds gekochte tickets en eventueel gekochte lidmaatschappen blijven geldig. Kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen indien je verhinderd bent op deze nieuwe datum.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement is verplaatst

Mark Foggo's Skasters

70th Birthday plus Special Guests

Dit programma kan vanwege de maatregelen rondom de coronacrisis helaas geen doorgang vinden op deze dag en wordt daarom verplaatst naar zaterdag 27 maart 2021. Reeds gekochte tickets en eventueel gekochte lidmaatschappen blijven geldig. 

In 2020 bestaat de Melkweg 50 jaar en om dit te vieren organiseren we het hele jaar door verschillende jubileumprogramma’s. In deze muziekspecial staat ska centraal met niemand minder dan Mark Foggo, die zelf deze avond zijn 70ste verjaardag viert. Dubbel feest dus! Speciaal voor deze avond neemt hij enkele speciale gasten mee, die worden binnenkort bekend gemaakt. Dit wordt gegarandeerd weer een 'het dak eraf' Mark Foggo-feestje!

De Engelsman Mark Foggo begon op zijn 14e al met zijn eerste bands. In '79 verhuisde hij naar de Benelux en is sindsdien een sleutelfiguur in de Nederlandse skascene. Hij staat vooral bekend om zijn manische uitvoeringen en gekke persoonlijkheid en wordt vaak omschreven als een kruising tussen Mr. Bean en Iggy Pop. Zijn album Ska-Pig uit 1989 wordt beschouwd als een klassieker in het genre en met meer dan drieduizend shows wereldwijd weet Foggo met zijn band als geen ander een high energy ska-feestje te bouwen. 

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Spotify
  • Tweet this
Mark Foggo's Skasters - Ska Pig (Full Album)


Melkweg tipt