Marley (2012)

Marley (2012)

Marley75 Film Festival

Cinema
voorverkoop:

Prijs € 10,50

Cineville gratis

Prijs € 0

deurverkoop

Prijs € 11

Geldig voor Cineville

Voor Cinevillepashouders is het mogelijk een ticket te reserveren via info@melkweg.nl. Je kunt deze op vertoon van je pas vanaf 15:30 tot 16:45 op de dag van de voorstelling afhalen aan de kassa.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Marley (2012)

Marley75 Film Festival

Ondertiteling: Nederlands

Vanwege de 75ste verjaardag van de 'The King of Reggae' slaan Melkweg en Caribbean Creativity in februari de handen ineen om Robert Nesta Marley te eren. In dit filmfestival wordt Marley en reggaecultuur in de bredere zin in de spotlight gezet en zijn leven gevierd met nieuwe premières, klassieke reggaefilms en feestjes!

Op de 75e verjaardag kan je natuurlijk kijken naar 'Marley'. Gesteund door Marley's nabestaanden heeft Oscarwinnende regisseur Kevin Macdonald deze muzikale biografie over de reggaegrootheid gemaakt. Macdonald kreeg toegang tot de privéarchieven van de familie waardoor hij deze veelgeprezen documentaire kon maken. Met o.a. Ziggy Marley, Bunny Wailer en Chris Blackwell.

Voor de film zal zangeres Shirma Rouse een inleiding doen en aansluitend vindt in de Max het tributeconcert Marley75 by Rootsriders met o.a. Shirma Rouse en Mitchell Brunings plaats, dus je kan de film mooi combineren met het concert!

 • Regisseur
  Kevin Macdonald
  Jaar
  2012
  Land
  VS, UK
  Duur
  144 minuten
  Gesproken taal
  Engels
  Taal ondertiteling
  Nederlands
 • Tweet this


Melkweg tipt