MARSIMOTO

MARSIMOTO

Max

Prijs € 20,70*

Uitverkocht

Deze show is uitverkocht, via ons officiële verkoopkanaal Ticketmaster zijn geen tickets meer verkrijgbaar. LET OP: er zijn veel oplichters actief op de diverse doorverkoopkanalen. We raden aan alleen tickets over te kopen van een persoon die je kent.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

MARSIMOTO

Eenie meenie. Ma-ma-marsi zu dem Mo ist zurück! Marsimoto, het alter ego van de Duitse rapper Marteria, begon als een grappig bedoeld project dat ontstond nadat hij op een regenachtige zondagmiddag eens flink met een high pitch effect device had zitten experimenteren, een device dat een hoog stemmetje zoals die van de Amerikaanse rapper Quasimoto, (het alter ego van Madlib) creëert. Zijn beats komen van o.a. Nobody's Face, Ghanese Hengst, Bazzazian, Dead Rabbit, Robot Chef, Kid Simius, Ben DMA en The Krauts. Overal duwt, schokt, rammelt en pompt het, terwijl Marsimoto joints als ezelsbruggen bouwt, en ezelsbruggen als joints, als we zijn biografie mogen geloven. 

Onlangs bracht Marsimoto zijn vijfde studioalbum ´Verde´ uit, waarmee hij in februari 2019 de buhne opgaat in Europa. Uiteraard mag Amsterdam ook niet in deze trip ontbreken! Grenzenlose Freiheit, grenzenlose Liebe. Auf die Revolution!


Support: Dead Rabbit
De producer / DJ stond altijd aan de zijde van Marteria en was al betrokken bij zijn debuutalbum ‘Zum Glück in die Zukunft’. Een maand geleden releaste hij zijn debuut duo-album ‘Dark Shades | Bright Lights’ dat zowel een duitstalige als een internationaal georienteerde kant bevat. Als DJ staat Dead Rabbit bekend om technisch goede en diverse sets, waarin hij ook dancehall, trap, dubstep en grime verwerkt. 

Marsimoto - Verde
Dead Rabbit

Melkweg tipt