Matias Aguayo - ADE LIVE

Matias Aguayo - ADE LIVE

Amsterdam Dance Event

OZ

Prijs € 32,20

Gratis voor jaarleden

Gratis voor We Are Public

passe-partout ADE LIVE Paradiso (16 oktober) en ADE LIVE Melkweg (17 oktober): https://frontoffice.paylogic.nl/?event_id=131809&point_of_sale_id=20670

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Matias Aguayo - ADE LIVE

Amsterdam Dance Event

Dit programma is onderdeel van ADE LIVE 2019. Het blokkenschema is hier te vinden.

Deze Chileens-Duitse producer was ooit lid van het geweldige minimalistischde duo Closer Musik, maar solo weet Aguayo zijn grenzeloze sound naar nog grotere hoogtes te brengen. Zijn stilistische innovaties klinken Latijns warm en Europees avant-garde, maar vooral buitenaards lekker.  

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie.