Matoma

Matoma

OZ
€ 15 + lidmaatschap

Gratis voor jaarleden

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Matoma

De Noorse DJ/producer Tom Stræte Lagergren a.k.a. Matoma maakt er een kunst van om hiphop beats te mixen met een heel palet elektronische muziek, dat zelfs tot tropische hoogtes reikt. Denk daar speelse synths en zorgeloze lyrics bij en je waant je op het strand. Niemand beter geschikt als support dan Nederlander Steve Void, die je met zijn dansbare synths en krachtige kicks naar hetzelfde strand voert! Matoma remixte tracks van Jessie J, Akon en Kygo, met wie hij meer dan eens vergeleken wordt en met twee hitsingles achter zijn naam is hij goed gewapend voor zijn eerste Europese tour. Verwacht 'False Alarm', 'All Night' en veel meer hitjes 3 maart, plots de warmste dag van het jaar!

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. Melkweg tipt