Matteo Vallicelli

Matteo Vallicelli

Presented by Subbacultcha

Upstairs
€ 10 + lidmaatschap

Gratis voor jaarleden

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Matteo Vallicelli

Presented by Subbacultcha

Matteo Vallicelli stond dit jaar eerder in het voorprogramma van Deense electronicalegende Trentemøller, 12 april keert de Italiaan terug voor een eigen headline show in onze Upstairs. Vallicelli kan je herkennen als live drummer van The Soft Moon, Death Index en als aanvoerder van een aantal gerenommeerde Italiaanse punkbands. Solo zoekt hij andere, elektronisch-introverte oorden op. Tracks als ‘Michelangelo’ en ‘Frammenti’ dragen een donkere technoziel - een herkenbaar overblijfsel van zijn verblijf in Berlijn. Voor wie houdt van synthesizers, drumcomputers, all things samples en loops en experiment.

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. Melkweg tipt