Maurino

Maurino

Upstairs

Totaalprijs € 6,90*

Gratis voor We Are Public

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Maurino

Maurino Alarcón was oprichter en frontman van het Amsterdamse TenTemPiés. Een latin cross-over band die na 11 jaar succesvol te hebben getourd door Europa, Latijns Amerika en zelfs China, zijn laatste concert gaf in een nagenoeg uitverkocht Paradiso in april 2019. Hij staat bekend om zijn aanstekelijke podium presence en bezoekers van zijn feestconcept  Fiesta Macumba waar hij wekelijks als MC het publiek opzweept kunnen dat ten volle beamen. De afgelopen jaren heeft Maurino in zijn eigen studio gewerkt aan de fundamenten van een nieuwe urban latino stijl waarbij hij zijn maatschappelijke betrokkenheid combineerde met zijn gave om pakkende songs te componeren.

Maurino's ambitieuze plannen kregen pas echt vleugels toen hij een samenwerking aan ging met de muzikant/producer Jori Collignon (SKIP&DIE). Alles leek door deze samenwerking op zijn plaats te vallen. Samen hebben zij, ver weg van de drukte van het dagelijkse leven in Amsterdam, op het platteland net buiten Lissabon een compleet nieuwe sound ontwikkeld. Een spannende mix van Tropical Bass, Latin, Hiphop en Reggae die liefdevol wordt verbonden door de unieke rauwe stem van de Amsterdamse Chileen. 

Maurino realiseert zijn muzikale droom. Smaakvol en rauw tegelijk, met de branie en ambities die daarbij horen. Een nieuw geluid is geboren: MAURINO!

  • 20:00 zaal open
    21:00 Maurino
  • Tweet this
MAURINO 2020 TRAILER

Melkweg tipt