Max & Harvey

Max & Harvey

OZ

Prijs € 21,85*

Meet & greet upgrade bevat: Entry to special soundcheck event before the doors open / Photo opportunity with Max & Harvey and Jenna Raine. Let op, alleen geldig in combinatie met een regulier ticket. Melkweg is niet betrokken bij de samenstelling van deze pakketten.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Max & Harvey

Supports: Casper / Stefania

De identieke tweeling Max en Harvey Mills werden bekend op musical.ly maar zijn dat platform al lang en breed ontgroeid! Ze maakten voorheen covers van hun inspiraties als Shawn Mendes en Justin Bieber, maar inmiddels hebben ze eigen nummers waarvan 'Trade Hearts' de meest recente is. De boys komen nu pas echt op stoom en met een eigen tv-programma en een nieuwe recorddeal op zak, zijn ze hard op weg wereldwijde tienersterren te worden!

VIP-upgrades zijn te koop via deze link. Melkweg is niet verantwoordelijk voor de samenstelling van deze pakketten.

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. 

 • 17:30 Meet & Greet Max & Harvey
  19:00 Zaal open
  19:15 Casper
  19:40 Stefania
  20:05 Jenna Raine
  20:35 Max & Harvey
 • Tweet this


Melkweg tipt