Max Cooper - Unspoken Words (2022)

Max Cooper - Unspoken Words (2022)

In-Edit International Music Documentary Film Festival 2022

Cinema
voorverkoop:

Prijs € 11

Cineville gratis

Prijs € 0

deurverkoop

Prijs € 11

Gratis voor jaarleden

Houders van de Cinevillepas kunnen vanaf een week voor de voorstelling via de filmpagina op www.cineville.nl een ticket bestellen. Dit ticket is alleen geldig in combinatie met de Cinevillepas. Ticket en pas worden gescand bij aankomst in de Melkweg. Wanneer er nog kaarten beschikbaar zijn is aanloop op de avond zelf ook mogelijk.

www.cineville.nl

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Max Cooper - Unspoken Words (2022)

In-Edit International Music Documentary Film Festival 2022

Q&A: Max Cooper

IN-EDIT is weer terug! De vierde editie van het muziekdocumentaire-festival vindt dit jaar plaats van 31 maart tot 10 april op meerdere locaties, waaronder de Melkweg. Ook dit jaar zijn er weer vele mooie nieuwe muziekfilms te zien, zoals de showcase van  'Unspoken Words' van producer Max Cooper met na afloop een Q&A.

‘Unspoken Words’ is een visueel verhaal met 13 korte films van verschillende videomakers, samengesteld door Max Cooper. Samen vormen de films een meditatief metanarratief over de innerlijke strijd van zijn expressie en onze gezamenlijke reis om onze eigen plek te vinden in de wereld. De film is door het bekroonde team van geluidstechnici van String and Tins gemixt in Dolby Atmos, om zo een prachtige meeslepende ervaring te creëren.

 • Regisseur
  Max Cooper
  Jaar
  2022
  Land
  Duitsland
  Duur
  63 minuten
  Gesproken taal
  Duits
  Taal ondertiteling
  Engels
 • 19:30 start film
  20:30 Q&A
  21:00 einde programma
 • Tweet this


Melkweg tipt