Maykel Blanco y su Salsa Mayor

Maykel Blanco y su Salsa Mayor

Max
Early Bird:

Prijs € 23*

Verplaatst

Regular

Prijs € 28,75

Dit programma is vanwege de maatregelen rondom de coronacrisis verplaatst naar 12 maart 2021. Reeds gekochte tickets en eventuele lidmaatschappen blijven geldig. Kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen indien ze verhinderd zijn op deze nieuwe datum.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement is verplaatst

Maykel Blanco y su Salsa Mayor

Dit programma is vanwege de maatregelen rondom de coronacrisis verplaatst naar 12 maart 2021. Reeds gekochte tickets en eventuele lidmaatschappen blijven geldig.

Maykel Blanco (Cuba) komt naar Nederland met zijn band ‘Salsa Mayor’! Hij is een van de populairste en meest veelbelovende artiesten en wordt in één adem genoemd met topbands uit Cuba zoals Los Van Van en Havana d’Primera. En het is volkomen terecht dat deze getalenteerde jonge Cubaan in korte tijd een grote bekendheid is geworden in de Cubaanse Timba-scene. Zijn vorige show in de Max twee jaar geleden was al een groot feest, en afgelopen zomer was hij terug met maar liefst twee nieuwe albums. Maak je klaar voor een zomeravond vol heerlijke nieuwe songs in de onweerstaanbare sferen van Cuba!

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Spotify
  • Tweet this
MAYKEL BLANCO Y SU SALSA MAYOR - Potpourri (Official Video HD)

Melkweg tipt