Melkweg Flix #3 - Urban Film Talk

Melkweg Flix #3 - Urban Film Talk

In collaboration with The School of House

Cinema

Prijs € 8,50

Afgelast

Gratis voor Cineville

Prijs € 0

Reserveren door Cinevillepashouders is mogelijk; zie onder 'TICKETS'. Afhalen van gereserveerde tickets kan aan de kassa van 19:00 - 19:45 uur.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Melkweg Flix #3 - Urban Film Talk

In collaboration with The School of House

In een recent interview met School of House zette de Russisch-Amerikaanse DJ/Producer Zak Khutoretsky, aka DVS1, vragen bij de groei in aantal grote festivals, omdat ze volgens hem een aantal kernwaarden van elektronische muziek in gevaar brengen. Hetzelfde kan gezegd worden over de urban muziekwereld en eigenlijk elke andere populaire genre. Voor de volgende editie van FLIX hebben we School Of House uitgenodigd om hier dieper op in te duiken. We zullen een korte docu vertonen en met een aantal special gasten praten over het verwoestend effect van de populaire cultuur op de muziekindustrie.

Weinig artiesten in de techno genre zijn zo openhartig als Zak Khutoretsky. De afgelopen jaren was de Russisch-Amerikaanse DJ / producer de aanstichter van felle discussies over de gevoeligste onderwerpen aangaande elektronische muziek. In de documentaire die we tijdens deze editie van FLIX bekijken, zet Zak zijn opvattingen over het effect van festivals op onze clubcultuur uiteen.

 • Jaar
  2019
  Land
  NL
  Duur
  30 minuten + 60 minuten (Gesprek)
  Gesproken taal
  Engels
  Taal ondertiteling
  Geen
 • Tweet this