MELKWEG 50 TALK

MELKWEG 50 TALK

Lightyears: van 1970 tot nu - en daar voorbij!

Upstairs
€ 0,50 + lidmaatschap
* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

MELKWEG 50 TALK

Lightyears: van 1970 tot nu - en daar voorbij!

Leon Verdonschot in gesprek met Cor Schlösser en Geert van Itallie

In 2020 bestaan we vijftig jaar en dat vieren we een heel jaar lang! Om te beginnen met deze avond waarin we met mede-oprichter en oud-directeur Cor Schlösser én huidige directeur Geert van Itallie, kijken naar ons verleden, ons heden en onze toekomst. Aan de hand van tekstflarden en beeldfragmenten bespreekt Leon Verdonschot met Cor en Geert grote en kleine thema's die een voortdurende rol speelden in de ontwikkeling van de Melkweg, van 'kosmies centrum' in 1970 tot een internationaal en toonaangevend multidisciplinair poppodium vandaag de dag. Verbaas je lekker mee, van hippies tot hiphop, van emo tot Expo, van reggae tot raven en van mime tot MILK MADE: time flies when you're having fun!

Om de avond compleet te maken kruipt de grootste kenner van de muziekgeschiedenis van de Melkweg na afloop van deze talk achter de draaitafels.

Cor Schlösser & Geert van Itallie

Cor Schlösser was in 1970 één van de oprichters van de Melkweg en is in totaal 41 jaar aan de Melkweg verbonden geweest. Eerst als ‘koördinator’, daarna als ‘projektleider’ en vervolgens als directeur. In 2011 nam Geert van Itallie het stokje van hem over. Geert is tot op heden werkzaam als algemeen directeur van de Melkweg.

  • zaal open: 20:00u
    aanvang: 20:30u
  • Tweet this