MHD

MHD

Max
€ 17,50 + lidmaatschap
* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

MHD

In minder dan drie maanden tijd is de uit de buitenwijken van Parijs afkomstige MHD uitgegroeid tot de naam die op ieders lippen ligt. Dankzij de miljoenen views op zijn YouTube channel voor z'n afro trap serie is hij een echt online fenomeen. Deze maand bracht hij zijn gelijknamige debuutalbum uit met tracks die grotendeels geïnspireerd zijn door Afrikaanse klanken met dansbare beats, zoals duidelijk naar voren komt in zijn anthem 'Champions League'. Met shows in onze Theaterzaal en Encore Festival is hij de naam om in de gaten te houden in 2016. MHD gaat hard! Paaw Paaw Paaw Paaw!

Support komt van het Rotterdamse duo Equalz.Het duo herken je aan hun altijd dansbare tracks, pakkende hooks en een overload aan feelgood op het podium. Met hun debuut EP ‘Update’ is Equalz klaar om de top te bestormen.
 

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. 

Equalz


Melkweg tipt