Mick Jenkins

Mick Jenkins

OZ

Prijs € 23*

Afgelast

Dit programma kon vanwege de maatregelen rondom het coronavirus geen doorgang vinden en helaas is het niet gelukt een vervangende datum te vinden. Kaartkopers ontvangen per mail bericht over de verdere afwikkeling van gekochte tickets.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Mick Jenkins

De Amerikaanse hiphopartiest Mick Jenkins staat bekend om zijn aanstekelijke en vooruitstrevende muzikale creaties. Zijn eerste mixtape 'Trees & Truths' werd gelijk een lokale hit door de harde lyrics gecombineerd met jazzy invloeden. In 2014 bracht Mick Jenkins 'The Water[s]' uit, een mixtape die zijn titel alle eer aandoet, door alle symbolische verwijzingen in de teksten. Het vervolg 'Wave[s]' bevat experimentelere creaties en meer bouncy beats dan zijn voorganger, met bijdrages van o.a. Thempeople, KAYTRANADA en Saba. 

In 2016 bracht hij zijn weloverwogen debuutalbum 'The Healing Component' uit, waarop nog twee EP's volgden: 'Or More; The Anxious' en 'Or More; The Frustration'. 2018 bracht het album 'Piece of A Man' en 2020 kwam zijn meest recente EP 'The Circus' uit, geproduceerd door Hit-Boy, Bizness Boi en IAMNOBODI met een gastbijdrage van EarthGang.. In december keert hij terug voor de vierde keer terug naar onze Melkweg om zijn centrale boodschap 'spread love, drink more water' te verspreiden. 

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Tweet this


Melkweg tipt