Møme

Møme

Upstairs

Prijs € 17,05*

Afgelast

Gratis voor jaarleden

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Møme

Dit concert is helaas afgelast: "Due to medical circumstances, Møme will not perform next week at the Melkweg show. He hopes to come back as soon as possible in Amsterdam. Our apologies for the late announcement.” Restitutie voor aangeschafte tickets en eventuele lidmaatschappen kan aangevraagd worden bij Ticketmaster via dit formulier: http://bit.ly/ticketmastercontact

Wanneer hij niet aan het surfen is op de Australische golven, componeert Møme (aka Jérémy Souillart) erop los. Jeremy groeide op in Nice en zijn chillwave sound werd een grote hit in zijn thuisland Frankrijk. Een sound die ontstaan is tijdens zijn trips door Australië in zijn studio op wielen, terwijl hij van de ene kust naar de andere reed. Møme’s meest recente EP, 'Aloha', is er een voor liefhebbers van Flume en Chet Faker, uitgebracht op het Australische Future Classic label. 

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. Melkweg tipt