Moonchild

Moonchild

Starfruit Tour 2022

OZ

Prijs € 23*

Verplaatst

Dit programma kan vanwege de maatregelen rondom het coronavirus geen doorgang vinden op 25 februari 2022. Het programma is daarom verplaatst naar 17 september 2022. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor deze nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement is verplaatst

Moonchild

Starfruit Tour 2022

Support: Emmavie

Moonchild bestaat uit drie instrumentalisten Amber Navran, Andris Mattson en Max Bryk. Het trio uit L.A. maakt een dynamische blend van alt-R&B, jazz en neo-soul. Als eenheid zijn ze samen nauw betrokken in alles wat ze doen in het productieproces, een samenwerking die ook goed voelbaar is live op het podium. Naast een heerlijke gloednieuwe single ("Too Good"), markeert het aankomende vijfde album "Starfruit" hun 10-jarig bestaan. Op 11 februari mogen we hem verwachten, waarmee ze op 25 februari live zullen vlammen in onze OZ.

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. 

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Tweet this


Melkweg tipt