Moses Boyd

Moses Boyd

support : Vic Crezée

Upstairs

Prijs € 17,25*

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Moses Boyd

support : Vic Crezée

Moses Boyd werd geboren in Zuid-Londen en begon op 13-jarige leeftijd met drummen, waarbij hij net zoveel inspiratie kreeg van jazzgrootheden als Miles Davis als van de grime-albums van Dizzee Rascal. Hij heeft meerdere prijzen op zijn naam staan voor zowel soloprojecten als diverse samenwerkingen, waaronder 2x een MOBO award en een prijs voor beste jonge jazz muzikant van het jaar. Inmiddels heeft het jongtalent al samenwerkingen met artiesten als Lonnie Liston Smith, Gqom king DJ Lag, en Little Simz op zijn naam staan. Met invloeden vanuit Jazz, grime en electronics brengt Moses Boyd onder zijn eigen label 'Exodus Records' muziek uit en staat hij op 1 maart bij ons in de Upstairs!

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. Melkweg tipt