Myss Keta

Myss Keta

Upstairs

Prijs € 14,95*

Uitverkocht

CJP

Prijs € 12,10

Deze show is uitverkocht, via ons officiële verkoopkanaal Ticketmaster zijn geen tickets meer verkrijgbaar. LET OP: er zijn veel oplichters actief op de diverse doorverkoopkanalen. We raden aan alleen tickets over te kopen van een persoon die je kent.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Myss Keta

Performer, rapper met een punk attitude, pop idool en een geboren diva, niemand minder dan M¥SS KETA komt naar Melkweg! De Italiaanse bracht in 2013 haar debuutsingle “MILANO SUSHI E COCA” uit, die inmiddels meer dan een miljoen streams op Spotify heeft! Haar unieke techno, house, dubstep en hiphop-sound heeft ervoor gezorgd dat zij in Italië al een grote fanbase heeft, en het is nu tijd voor de rest van Europa om haar sound te horen! Haar nieuwe album 'Paprika' is inmiddels uit, en zondag 27 oktober staat M¥SS KETA in onze Upstairs.

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. Melkweg tipt