Murder by Death

Murder by Death

Upstairs

Prijs € 17,25*

Afgelast

Gratis voor jaarleden

Dit programma kan vanwege de maatregelen rondom het coronavirus helaas geen doorgang vinden en helaas is het niet gelukt een vervangende datum te vinden. Kaartkopers ontvangen per mail bericht over de verdere afwikkeling van gekochte tickets.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Murder by Death

Het Amerikaanse Murder by Death is een vijfkoppige indierockband uit Bloomington, Indiana. Hun naam is afgeleid van de gelijknamige film van Robert Moore uit 1976.

Murder by Death speelt een breed scala aan muziek, waaronder instrumentals, rock en alt.country. De cello zorgt voor een ​​gothic geluid met af en toe westerse referenties.

Het eerste studioalbum verscheen in 2002 ‘Like the Exorcist, but More Breakdancing’ sindsdien heeft de band nog zeven studioalbums uitgebracht.

Deze winter gaat de club de weg op om hun 20-jarig jubileum te vieren. Iedere avond wordt de setlist samengesteld door de fans speelt de band nummers van alle 8 albums die de catalogus rijk is. Je ticket komt met een gratis zine die je bij de show ontvangt en waarin wordt teruggekeken op de afgelopen 20 jaar MBD.

Vrijdag 3 december staat de band in Melkweg, mis deze kans niet en kom luidkeels mee zingen en stampen en natuurlijk je favoriete plengoffers drinken ter ere van 20 jaar Murder by Death.


Melkweg tipt