Muzikantendag 2017

Muzikantendag 2017

Laat je ontdekken!

OZ, Cinema, Upstairs, MILK, Upstairs Bar
€ 15
Uitverkocht

BUMA leden gratis. Aanmelden via bumastemra.nl

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Muzikantendag 2017

Laat je ontdekken!

Op zaterdag 20 mei keert de Muzikantendag terug in Amsterdam in de Melkweg. Op deze dag openen Melkweg en Sugarfactory haar deuren voor muzikanten, producers en iedereen met interesse in muziek. Muzikanten worden hier ontdekt door muziekprofessionals van o.a. NPO 3FM, Universal Music, Friendly Fire, 3VOOR12, Noah’s Ark, NPO Radio 2, Popronde, BMG Talpa Music en Agents After All. Meer sprekers, panels en clinics worden spoedig bekend gemaakt.

De Muzikantendag is dé ontmoetingsplek voor ambitieuze muzikanten en de muziekindustrie. Muzikanten kunnen hier hun demo pitchen bij professionals uit de muziekindustrie, in de hoop ontdekt te worden, of nog beter: door te breken. Naast de demospreekuren, is er een divers aanbod aan leerzame panels op de Muzikantendag. Met masterclasses, clinics en workshops van vooraanstaande artiesten en experts uit de muziekindustrie geeft de Muzikantendag bezoekers extra bagage mee in de ontwikkeling van hun muzikale ambities.

De Muzikantendag wordt gepresenteerd door Buma. De dag wordt georganiseerd door Buma Cultuur en GRAP in samenwerking met POPnl, Musicmaker, Interface, De Bassist, De Gitarist, Slagwerkkrant, de Melkweg en Sugarfactory.

Kaartverkoop
Kaarten kosten €15,- en zijn te koop via www.ticketmaster.nl en de bekende voorverkoopadressen. Lid van Buma of NORMA? Dan krijg je gratis toegang. Meld je aan via www.bumastemra.nl of via www.stichtingnorma.nl

Over de Muzikantendag 
De Muzikantendag wordt gepresenteerd door Buma en NORMA. De dag wordt georganiseerd door Buma Cultuur en GRAP in samenwerking met POPnl, Musicmaker, Interface, De Bassist, De Gitarist, Slagwerkkrant, de Melkweg en Sugarfactory. Meer info: www.muzikantendag.nl