Johnny Cash: My Darling Vivian (2020)

Johnny Cash: My Darling Vivian (2020)

Cinema
voorverkoop:

Prijs € 11

Cineville gratis

Prijs € 0

deurverkoop

Prijs € 11

Geldig voor Cineville

Dit programma wordt volgens de coronarichtlijnen georganiseerd. Je dient daarom een geldig coronatoegangsbewijs te laten zien bij de ingang. We volgen hierbij de actuele adviezen en regels van de overheid en het RIVM. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek: www.melkweg.nl/jouwbezoek *** For this program a corona entry pass is required. We follow the guidelines of the government and RIVM. Here you can read what that means for your visit: www.melkweg.nl/en/yourvisit *** Houders van de Cinevillepas kunnen vanaf een week voor de voorstelling via de filmpagina op www.cineville.nl een ticket bestellen. Dit ticket is alleen geldig in combinatie met de Cinevillepas. Ticket en pas worden gescand bij aankomst in de Melkweg. Wanneer er nog kaarten beschikbaar zijn is aanloop op de avond zelf ook mogelijk.

www.cineville.nl

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Johnny Cash: My Darling Vivian (2020)

My Darling Vivian volgt het romantische, hartverscheurende en duizelingwekkende leven van Vivian Liberto, de eerste vrouw van Johnny Cash en de moeder van zijn vier dochters. Een vrouw met een gigantisch tumultueus leven, wat zich gedwongen afspeelde in de schaduw van Cash.

De Johnny Cash-biopic 'Walk The Line' uit 2005 cirkelt rondom het turbulent leven van de country-legende met een bijzondere focus op zijn relatie met June Carter. Maar om de mythe achter June als zijn redder te creëren, geeft de documentaire een niet al te vleiend beeld weer van Vivian, waar Cash 13 jaar mee getrouwd was. Dit had tot gevolg dat haar publieke imago werd verkleind tot een persoon die niks meer was dan een niet steunende zeur in Cash zijn leven. Grappig genoeg schreef Cash 'Walk the Line' over haar. My Darling Vivian is gemaakt om deze fouten recht te zetten en geeft ruimte aan de vier dochters van Cash om eigenhandig, en voor het eerst, het volledige verhaal te vertellen, over liefde, isolatie, angst, hart verdriet en overleven. De film geeft een exclusieve ongekende toegang tot nooit eerder vertoonde beelden en foto’s, en tot Vivian en Johnny’s dochters zelf.

 • Regisseur
  Matt Ridlehoover
  Jaar
  2020
  Land
  VS
  Duur
  90 minuten
  Gesproken taal
  Engels
  Taal ondertiteling
  Nederlands
 • 21:00 start film
  22:30 einde film
 • Tweet this


Melkweg tipt