Naaman

Naaman

OZ

Prijs € 15,90*

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Naaman

Reggae wordt alsmaar populairder in Frankrijk en dit heeft als gevolg dat er steeds meer aantonende en getalenteerde artiesten zijn als Raggasonic en Sinsemilia tot Dub Inc en Danakil. Nu heeft de scene zijn eigen prins, zijn naam? Naâman. Het is een verhaal over een vliegensvlugge groei van een jonge zanger met een ontwapenende glimlach. Hij staat garant voor een portie explosieve reggae met een vurige flow en representeert een nieuwe generatie vol van ambitie en menselijkheid, die bewust is van de roots. Met veel overtuigingskracht verspreid hij zijn boodschap van vrede, liefde en vrijheid. Voor en na de show draait Naâman's producer en DJ Fatbabs fijne plaatjes!

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.
Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?
Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. Melkweg tipt