Nathan Evans

Nathan Evans

OZ

Prijs € 17,25*

Verplaatst
* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement is verplaatst

Nathan Evans

TikTok-sensatie Nathan Evans komt naar Nederland, bekend van de viral hit 'Wellerman'! De jonge zanger en voormalige postbode is verantwoordelijk voor de spectaculaire rentree van de Sea Shanty: catchy en ritmische werkliederen over het zeemansleven in voornamelijk Ierland, Schotland en Nieuw-Zeeland. Nathan's upload van 'Wellerman' trok vele creatievelingen wereldwijd aan om hun muzikale bijdrage aan de song toe te voegen, met een flinke online hit, diverse nummer 1-posities en geïnspireerde covers door o.a. Jimmy Fallon en The Roots als gevolg. Een ding is zeker: de 'Shanties' doen anno 2021 nog altijd hun werk als opbeurende chants, en zijn wat ons betreft here to stay!

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. 

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Tweet this


Melkweg tipt