New Order: Decades (2019)

New Order: Decades (2019)

In-Edit Preview

Cinema
voorverkoop:

Prijs € 10,50

Cineville gratis

Prijs € 0

deurverkoop

Prijs € 11

Geldig voor Cineville

Voor Cinevillepashouders is het mogelijk een ticket te reserveren via info@melkweg.nl. Je kunt deze op vertoon van je pas vanaf 17:30 tot 18:45 op de dag van de voorstelling afhalen aan de kassa.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

New Order: Decades (2019)

In-Edit Preview

Inleiding: In-Edit / Live: Cornwall

Een vooruitblik op de 3e editie van In-Edit International Music Documentary Film Festival, van 13 tot 17 mei in het Ketelhuis.

Deze nieuwe film volgt New Order in hun voorbereidingen voor de spectaculaire samenwerking 'So It Goes' met kunstenaar Liam Gillick en een 12-delig synthesizersorkest tijdens het Manchester International Festival in 2017. Naast de technische en logistieke uitdagingen moet de legendarische Britse newwaveband ook diep in hun geschiedenis duiken - iets wat de vooruitstrevende band niet vaak doet. Door interviews en volledige uitvoeringen van bijzondere New Order- en Joy Division-nummers biedt de film een unieke en intieme kijk in het verhaal en de muziek van de band.

Voor de film zal In-Edit een korte inleiding doen en na de film speelt de band Cornwall een korte set met een cover van New Order en enkele eigen nummers.

Geen In-Edit Festival-nieuws missen? Attend het Facebook-event.

 • Regisseur
  Mike Christie
  Jaar
  2019
  Land
  UK
  Duur
  85 minuten
  Gesproken taal
  Engels
  Taal ondertiteling
  Geen
 • 18:30 - Zaal open
  19:00 - Start film met inleiding
  20:30 - Live: Cornwall
 • Tweet this


Melkweg tipt