Nieuwjaarsshow 2015
CUT_

Nieuwjaarsshow 2015

gepresenteerd door Melkweg en GRAP

Cinema, OZ
Gratis

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Nieuwjaarsshow 2015

gepresenteerd door Melkweg en GRAP

Live: CUT_ / Bixby / Lucas Hamming / The Great Communicators Docu in Cinema: Who The Fuck Is Jett Rebel?

GRAP en Melkweg presenteren De Nieuwjaarshow. Graag nodigen we je van harte uit om het glas te heffen op een nieuw muzikaal jaar. We luiden het nieuwe jaar in met optredens van vier Amsterdamse beloftes: CUT_, Lucas Hamming, Bixby en The Great Communicators.

Ook wordt de documentaire 'Who The Fuck is Jett Rebel' vertoond in de Cinema.

CUT_
CUT_ weet als geen ander een brug te slaan tussen de triphop-sound van Massive Attack en de bass-sound van artiesten als James Blake en Burial. Hun versie van Stromae’s Papaoutai was de Youtube-hit van het jaar, kreeg airplay op 3FM en de goedkeuring van Stromae zelf. 

Lucas Hamming
Hij stond in de finale van de De Beste Singer-Songwriter van Nederland en had een 3FM Megahit te pakken met Mojo Mischief. Rock ‘n’ Roll dichter en singer-stonerocker Lucas Hamming brengt op het podium zijn duistere rockliedjes met oprechte emotie over. Hamming is geïnspireerd door Alex Turner (Arctic Monkes), Paul Weller en Jeff Buckley. 

The Great Communicators
Een van de meest populaire Popronde-bands is The Great Communicators, een indiegaragerockband in de traditie van Bombay Bicycle Club, Blood Red Shoes en de Yeah Yeah Yeah’s. Volgend jaar verschijnt het debuutalbum, dat wordt geproduceerd door de Candadees Dave Newfeld (Broken Social Scene).

Bixby 
Achter Bixby schuilt singer-songwriter Simone van Vugt. Ze won afgelopen jaar Mooie Noten met haar sfeervolle folkpopliedjes. Ze laat zich inspireren door The Veils, Laura Marling, Daughter en The National. Tijdens de Nieuwjaarsshow komt ze met complete band. 

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Tweet this
BIXBY - Drawing Lines
Bixby
Lucas Hamming
The Great Communicators

Melkweg tipt