Nina June

Nina June

Upstairs

Prijs € 16,10*

Verplaatst

Gratis voor jaarleden

Dit programma kan vanwege de maatregelen rondom het coronavirus geen doorgang vinden op 2 december. Het programma is daarom verplaatst naar 28 februari. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor deze nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement is verplaatst

Nina June

De Amsterdamse zilverblonde zangeres Nina June maakt filmische popsongs over de zoektocht naar liefde en zingeving in een tijd waarin vluchtigheid de norm lijkt te zijn. Stuk voor stuk zijn haar songs sensuele verhalen over de paradox van intimiteit en onafhankelijkheid. Haar nieuwste album ‘Meet Me on The Edge of Our Ruin’ komt op 26 november uit. De zangeres en songschrijfster vertelt op dit album over sporen van vergane romances, veranderende relaties, voorbije vriendschappen en haar zorgen over de omgang van de mens met de natuur. Geluiden van dolende mensen, kolkende wateren en woedend natuurgeweld vormen de bedding voor Nina’s teksten en melodieën, aaneengeregen door de sprookjesachtige strijkersarrangementen van Sally Herbert (Björk, Mumford & Sons, London Grammar).

‘Meet Me on The Edge of Our Ruin’ is de opvolger van Nina Junes album ‘Bon Voyage’ en de EP ‘Shadows & Riddles’ waarvan de songs al meer dan 25 miljoen keer werden beluisterd op de streamingdiensten. De artieste speelde shows van Amsterdam tot New York en van Berlijn tot aan Milaan. Meerdere van haar songs werden gebruikt in (inter)nationale films en series. In 2018 won de singer-songwriter de Zilveren Notekraker voor de meest opvallende artistieke prestatie van dat jaar.

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Tweet this

Melkweg tipt