Noannaos & Friends - Liveurope Residence

Noannaos & Friends - Liveurope Residence

Presented by Brakke Grond x Melkweg x Liveurope

Upstairs

Prijs € 5,75

Tickets

Dit programma wordt volgens de coronarichtlijnen georganiseerd. Je dient daarom een geldig coronatoegangsbewijs te laten zien bij de ingang. We volgen hierbij de actuele adviezen en regels van de overheid en het RIVM. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek: www.melkweg.nl/jouwbezoek

Noannaos & Friends - Liveurope Residence

Presented by Brakke Grond x Melkweg x Liveurope

Ashley Morgan / Susobrino / Pippin Live AV & More

Artist in residence (4 t/m 7 december)
Het Belgisch makerscollectief Noannaos (no-one-knows) streeft naar een progressieve fusie van kunst, experimentele elektronica en hiphop. Oprichters Susobrino, Ashley Morgan en Pippin komen in december vier dagen naar Amsterdam voor een Liveurope residentie in Melkweg en Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond. Tijdens deze residentie creëren ze een nieuwe multidisciplinaire performance en short film in samenwerking met regisseur Edouard Valette, fotografe Yaqine Hamzaoui, Nederlandse muzikanten en dansers.

Performance (17 december)
Verwacht een gretige zoektocht naar nieuwe geluiden die verschillende genres en disciplines overbruggen. De uitkomst van de creatieve kruisbestuiving tussen Noannaos en Nederlands talent wordt op vrijdag 17 december om 15:30 s' middags live gepresenteerd in Melkweg Upstairs. 

Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond
De Brakke Grond is sinds 1981 dé expert in Nederland voor actuele innovatieve Vlaamse podiumkunsten, beeldende kunst en muziek. Als podium en netwerkorganisatie initieert en realiseert de Brakke Grond programma’s en samenwerkingen in het gebouw aan de Nes in Amsterdam en op andere locaties in Nederland. Vlaamse kunstenaars die grensverleggend bezig zijn, ondersteunt de Brakke Grond bij het opbouwen van een duurzame praktijk in Nederland.
 

Liveurope 
De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa. Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?
Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie.

  • 14:00 zaal open
    14:30 aanvang
  • Tweet this


Melkweg tipt