NOTD

NOTD

Upstairs

Prijs € 14,95*

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

NOTD

NOTD bestaat uit Tobias Danielsson en Samuel Brandt, die elkaar ontmoetten op Soundcloud en op dezelfde middelbare school zaten in Zuid-Zweden. De jongens zijn bekend geworden met hun remixes van Shawn Mendes, Ed Sheeran, Sia, Alessia Cara en Rihanna en hun eigen tracks 'So Close' en ‘I Wanna Know’ met Bea Miller. Ze stonden onlangs al in de Max als support voor Zedd, nu zijn ze terug met hun eigen headline-show in Upstairs!

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. Melkweg tipt