Novastar

Novastar

Max

Prijs € 23,00*

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Novastar

Support: Geike

Joost Zweegers verkeert in de vorm van zijn leven. Na een rits uitverkochte clubshows, waaronder driemaal onze eigen Upstairs, plus een schitterende festivalzomer met als hoogtepunten de mainstage op Rock Werchter, Bospop, Lokerse Feesten en Pukkelpop, kunnen we zonder overdrijven stellen dat Novastar helemaal terug is. In een nieuwe bezetting laat Joost zien en horen dat de lange pauze verfrissend werkte. Ouder werk heeft live een opvallend heldere en krachtige aanpak meegekregen, en de nieuwe songs werden meteen enthousiast onthaald door het publiek. De shows leverde dan ook enkel superlatieven op in de pers. Verwacht dus weer een avond popsongs die je vastpakken en niet meer loslaten!

Vier jaar na 'Inside Outside' verscheen in het najaar het nieuwe album ‘In The Cold Light of Monday’. De herfst en winter waarin de nieuwe plaat in Brighton werd opgenomen schemeren duidelijk door in songs die warmte, tederheid en artistieke vrijheid uitstralen. Nieuwe singles ‘Home is Not Home’, ‘Holly’ en het bloedmooie ‘Cruel Heart’ zijn instant herkenbaar als Grote Novastar. Ze nestelden zich in geen tijd op de radiozenders én in de harten van de luisteraars en hebben alles in zich om uit te groeien tot een vaste waarde in de live-setlijst. En daar stond al minstens een dozijn klassiekers bij elkaar.

In het voorsprogramma staat Geike Arnaert, bekend van de band Hooverphonic. Eind 2008 koos de West-Vlaamse zangeres voor een solocarrière en in 2017 scoorde ze een monsterhit met 'Zoutelande' met BLØF. De afgelopen tijd heeft Geike samen met Joost gewerkt aan solomateriaal. Het resultaat, een Engelstalige popplaat van uitzonderlijk hoog niveau, komt na deze zomer uit. De eerste single van het nieuwe album van Geike heet 'Off Shore'.

Novastar - Home Is Not Home

Melkweg tipt