Once Were Brothers: Robbie Robertson and The Band (2019)

Once Were Brothers: Robbie Robertson and The Band (2019)

In-Edit On Tour | Première + Online Q&A

Max
voorverkoop:

Prijs € 12,50

Cineville gratis

Prijs € 0

deurverkoop

Prijs € 12,50

Geldig voor Cineville

Wij volgen de actuele richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek: www.melkweg.nl/jouwbezoek. Een soloticket geeft toegang voor één persoon. Hiermee kun je plaatsnemen in de zaal op anderhalve meter afstand van andere bezoekers. Het is wel mogelijk om meer dan een soloticket tegelijk aan te schaffen. Het duoticket bestaat uit twee tickets die gekoppeld zijn bij de aankoop. Elk ticket is geldig voor één persoon, maar beide bezoekers kunnen op minder dan anderhalve meter afstand van elkaar plaats nemen in de zaal. Voor houders van de Cinevillepas is het mogelijk een kaart te reserveren via info@melkweg.nl. Je kunt deze op vertoon van je pas vanaf 90 minuten voor aanvang tot 15 minuten voor aanvang op de dag van de voorstelling afhalen aan de kassa.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Once Were Brothers: Robbie Robertson and The Band (2019)

In-Edit On Tour | Première + Online Q&A

Het muziekdocumentairefestival In-Edit organiseert de komende maanden met 'In-Edit On Tour' een aantal exclusieve screenings op het grote doek, met deze avond 'Once Were Brothers' over The Band. The Band was een legendarische groep uit de jaren ’60, die bekend werd als begeleiders van Bob Dylan en later op eigen kracht als uitvinders van van het subgenre Americana. Vol muziek en begeleid door enthousiaste fans als Bruce Springsteen, Martin Scorsese, Eric Clapton, Taj Mahal en Van Morrison vertelt oprichter Robbie Robertson als een van de twee nog in leven zijnde leden het buitengewone verhaal van de groep. Na afloop is er een speciale, digitale Q&A met de regisseur.

De Q&A wordt tot stand gebracht door vooraf ingestuurde vragen van fans en volgers. Je kan je vragen uiterlijk 5 augustus mailen naar online@in-edit.nl.

 • Regisseur
  Daniel Roher
  Jaar
  2019
  Land
  Canada, VS
  Duur
  100 min.
  Gesproken taal
  Engels
  Taal ondertiteling
  Geen
 • 18:30 doors
  19:30 film screening + Q&A video
  21:30 end of event
 • Tweet this


Melkweg tipt