• Film

One Piece Film: Red (2022)

Expat Screening

Cinema

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 11
  • € 0 Cineville gratis
  • Geldig voor Cineville Meer info
  • Gratis voor jaarleden

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Via de officiële verkoopkanalen zijn dus geen tickets meer verkrijgbaar. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

19:00 zaal open 19.30 start film 21:30 einde programma

'One Piece Film: Red' is een nieuwe Japanse anime van Gorō Taniguchi voor Toei Animation. Het is het vijftiende deel van de One Piece-filmserie, gebaseerd op de gelijknamige manga geschreven en geïllustreerd door Eiichiro. De premiere in september was helemaal uitverkocht, dus voor iedereen die hem toen gemist heeft nog een kans - met Engelse ondertiteling!

De film gaat over Uta, de meest geliefde zangeres ter wereld die erom bekend staat dat ze haar identiteit verbergt tijdens haar optredens. Nu, voor de allereerste keer, zal Uta zichzelf aan de wereld tonen tijdens een concert op het muziekeiland Elegia. Dit trekt de aandacht van piraten, de marine en Monkey D. Luffy en zijn Straw Hats-crew. Ze komen allemaal naar het concert om van Uta's stem te genieten, die omschreven wordt als buitenaards. Het evenement begint echter met een schokkende onthulling: Uta is de vervreemde dochter van Red-Haired Shanks - Luffy's grote idool.