One Piece Film: Red (2022)

One Piece Film: Red (2022)

Cinema
voorverkoop:

Prijs € 11

Uitverkocht

Cineville gratis

Prijs € 0

deurverkoop

Prijs € 11

Gratis voor jaarleden

Geldig voor Cineville

Het Cinevilleticket is alleen geldig in combinatie met de Cinevillepas. Na je bestelling ontvang je geen ticket of barcode maar een bevestiging. Je ontvangt je kaartje na het scannen van de Cinevillepas aan de kassa bij aankomst in de Melkweg. Please note: the Cineville ticket is only valid when combined with the Cineville pass. After ordering you will not receive a ticket or barcode, but a confirmation. You will receive your ticket after scanning the Cineville pass upon arrival.

www.cineville.nl

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

One Piece Film: Red (2022)

Intro: Rik Spanje

'One Piece Film: Red' is een nieuwe Japanse anime van Gorō Taniguchi voor Toei Animation. Het is het vijftiende deel van de One Piece-filmserie, gebaseerd op de gelijknamige manga geschreven en geïllustreerd door Eiichiro.

De film gaat over Uta, de meest geliefde zangeres ter wereld die erom bekend staat dat ze haar identiteit verbergt tijdens haar optredens. Nu, voor de allereerste keer, zal Uta zichzelf aan de wereld tonen tijdens een concert op het muziekeiland Elegia. Dit trekt de aandacht van piraten, de marine en Monkey D. Luffy en zijn Straw Hats-crew. Ze komen allemaal naar het concert om van Uta's stem te genieten, die omschreven wordt als buitenaards. Het evenement begint echter met een schokkende onthulling: Uta is de vervreemde dochter van Red-Haired Shanks - Luffy's grote idool.

Voor de film is er een korte inleiding van Rik Spanje, docent Media Studies aan de UvA.

 • Regisseur
  Gorō Taniguchi
  Jaar
  2022
  Land
  Japan
  Duur
  115 min
  Gesproken taal
  Japans
  Taal ondertiteling
  Nederlands
 • 19:00 zaal open
  19:15 start inleiding
  19.30 start film
  21:30 einde programma
 • Tweet this

Melkweg tipt