One Piece - Stampede (2019)

One Piece - Stampede (2019)

Cool Japan Anime

Cinema
voorverkoop:

Prijs € 10,50

Uitverkocht

Cineville gratis

Prijs € 0

deurverkoop

Prijs € 11

Geldig voor Cineville

Dit is het verplaatste programma van 12 maart. Reeds gekochte tickets blijven geldig. Kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over deze nieuwe datum. Wij volgen de actuele richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek: www.melkweg.nl/jouwbezoek Een soloticket geeft toegang voor één persoon. Hiermee kun je plaatsnemen in de zaal op anderhalve meter afstand van andere bezoekers. Het is wel mogelijk om meer dan een soloticket tegelijk aan te schaffen. Het duoticket bestaat uit twee tickets die gekoppeld zijn bij de aankoop. Elk ticket is geldig voor één persoon, maar beide bezoekers kunnen op minder dan anderhalve meter afstand van elkaar plaats nemen in de zaal. Voor houders van de Cinevillepas is het mogelijk een kaart te reserveren via info@melkweg.nl. Je kunt deze op vertoon van je pas vanaf 90 minuten voor aanvang tot 15 minuten voor aanvang op de dag van de voorstelling afhalen aan de kassa.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

One Piece - Stampede (2019)

Cool Japan Anime

Na de succesvolle reeks in het kader van de tentoonstelling 'Cool Japan' gaan we samen met Tropenmuseum door met het brengen van de beste anime naar het grote doek.

'One Piece: Stampede' is een Japanse geanimeerde actie- en avonturenfilm geregisseerd door Takashi Otsuka en geproduceerd door Toei Animation. Het is de veertiende speelfilm van de One Piece-filmserie, gebaseerd op de gelijknamige manga geschreven en geïllustreerd door Eiichiro Oda. Met de film wordt het 20-jarig bestaan van deze anime herdacht.

​De crew van de Straw Hats doet mee aan een race om de schat van Gol D. Roger te vinden. Er is één probleem: een voormalig lid van Roger’s bemanning, Festa, is uit op wraak en saboteert de boel door dodelijke vallen uit te zetten. Alle weddenschappen worden stilgelegd en de meest iconische piraten uit de geschiedenis van One Piece gaan samenwerken in deze ultieme show down, zoals je die nog niet eerder zag!

 • Regisseur
  Takashi Otsuka
  Jaar
  2019
  Land
  Japan
  Duur
  101 minuten
  Gesproken taal
  Japans
  Taal ondertiteling
  Nederlands
 • Tweet this
"ONE PIECE STAMPEDE" | Official Trailer