Palaye Royale

Palaye Royale

Extra Show

Max

Prijs € 20,70*

Tickets
* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Palaye Royale

Extra Show

Amsterdam, we zijn zo siked om aan te kondigen dat we op 2 juni een tweede show hebben toegevoegd voor jullie! We zullen elke avond verschillende sets spelen, dus zorg ervoor dat je  kaartjes voor beide shows koopt."

De carrière van fashion art-rockband Palaye Royale zit nog altijd in de lift! De uit Canada afkomstige maar inmiddels in Las Vegas gevestigde indieband mengt fijne moderne alt-pop met gruizige gitaarrock en een vleugje glam en Britpop, en wordt ook wel de liefdesbaby van My Chemical Romance en The Rolling Stones genoemd.

De band ontstond in 2011 en het trio maakte een jaar later hun debuut met de single ‘Morning Light.’ Maar de échte grote doorbraak kwam toen hun track 'Get Higher' werd gebruikt in een wereldwijde campagne van Samsung. Als klapper op de al zo hoog zoevende vuurpijl wonnen ze ook nog de MTV's Musical March Madness-competitie waarbij ze grote acts als Coldplay, Tokio Hotel en Linkin Park achter zich lieten.
Na lang teasen brachten de boys van Palaye Royale deze zomer eindelijk hun langverwachte derde album The Bastards uit, wederom een masterpiece!

Twee keer eerder stonden ze al bij ons, en na meer dan zevenhonderd shows gespeeld te hebben in de afgelopen jaren, waaronder optredens op festivals als Reading & Leeds en Pinkpop, zijn wij verheugd te mogen melden dat deze superstars wederom onze MAX op stelten komen zetten. Zorg dat je tijdens dit dikke feest vooraan staat!
 

PALAYE ROYALE - Little Bastards (Official Music Video)

Melkweg tipt