Palaye Royale

Palaye Royale

Max

Prijs € 20,70*

Tickets

Dit programma kan vanwege de maatregelen rondom het coronavirus geen doorgang vinden op 2 & 3 juli 2021. Het programma is daarom verplaatst naar 28 februari 2022. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor deze nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum. Houd rekening met de eventueel dan geldende coronamaatregelen. Deze show is uitverkocht, via ons officiële verkoopkanaal Ticketmaster zijn geen tickets meer verkrijgbaar.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Palaye Royale

De carrière van fashion art-rockband Palaye Royale zit nog altijd in de lift! De uit Canada afkomstige maar inmiddels in Las Vegas gevestigde indieband mengt fijne moderne alt-pop met gruizige gitaarrock en een vleugje glam en Britpop, en wordt ook wel de liefdesbaby van My Chemical Romance en The Rolling Stones genoemd.

De band ontstond in 2011 en het trio maakte een jaar later hun debuut met de single ‘Morning Light.’ Maar de échte grote doorbraak kwam toen hun track 'Get Higher' werd gebruikt in een wereldwijde campagne van Samsung. Als klapper op de al zo hoog zoevende vuurpijl wonnen ze ook nog de MTV's Musical March Madness-competitie waarbij ze grote acts als Coldplay, Tokio Hotel en Linkin Park achter zich lieten.
Na lang teasen brachten de boys van Palaye Royale deze zomer eindelijk hun langverwachte derde album The Bastards uit, wederom een masterpiece!

Twee keer eerder stonden ze al bij ons, en na meer dan zevenhonderd shows gespeeld te hebben in de afgelopen jaren, waaronder optredens op festivals als Reading & Leeds en Pinkpop, zijn wij verheugd te mogen melden dat deze superstars wederom onze MAX op stelten komen zetten. Zorg dat je tijdens dit dikke feest vooraan staat!
 


Melkweg tipt