Pantha Du Prince

Pantha Du Prince

OZ

Prijs € 23*

Verplaatst

CJP

Prijs € 20,15

Gratis voor jaarleden

Gratis voor We Are Public

Dit programma wordt verplaatst naar een nader te bepalen datum. Reeds gekochte tickets en lidmaatschappen blijven geldig.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement is verplaatst

Pantha Du Prince

Support: Bendik HK

Dit is het programma dat oorspronkelijk zou plaatsvinden op 26 maart 2020 en vervolgens is verplaatst naar 1 november 2020. Vanwege de coronapandemie gelden er op dit moment nog steeds aanvullende maatregelen met betrekking tot het organiseren van evenementen. Om deze reden is het helaas niet mogelijk om dit optreden op de oorspronkelijke datum plaats te laten vinden en zijn we genoodzaakt de show te verplaatsen naar een nog nader te bepalen datum. Uiteraard zijn we hard op zoek naar een vervangende datum. Zodra deze bekend is, ontvang je hierover een e-mail van onze ticketingpartner Ticketmaster.

Pantha Du Prince produceert en componeert al meer dan tien jaar elektronisch werk.  De Duitser maakt zowel met minimal en techno om op te dansen in de club als muziek om in alle rust naar te luisteren. Op zijn nieuwe album 'Conference of Trees' combineert hij de organische klanken van zelfgemaakte houten instrumenten met eigenzinnige elektronica. Het experiment resulteerde afgelopen zomer in een verbazingwekkende liveshow op de grote festivals en komt nu naar de club.

Support
De supportact voor deze avond wordt verzorgd door de Noorse DJ Bendik HK!

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Spotify
  • Tweet this