• Film

Peter Doherty: Stranger In My Own Skin (2023)

Preview - IN-CROWD by IN-EDIT

Cinema

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 11
  • € 0 Cineville gratis
  • Geldig voor Cineville Meer info

1+1 gratis naar cultuur actie: Koop 1 ticket met je code en ontvang op de avond van het event aan de kassa van de Melkweg op vertoon van je ticket en de barcode een tweede kaartje gratis.

18:30 Doors 19:00 Peter Doherty: Stanger In My Own Skin (2023)

Kun je geen genoeg krijgen van IN-EDIT? We got you! Tijdens de IN-CROWD-avonden vertonen we exclusieve muziekdocumentaires die het festival nog achter de hand heeft. Deze avond screenen we een speciale preview van de nieuwe film over Peter Doherty van The Libertines en Babyshambles!

De documentaire gaat over het leven van de Engelse rockster en de worsteling met zijn harddrugsverslaving, die inmiddels achter hem ligt. Regisseur en muzikant Katia deVidas – tevens partner van Peter Doherty - filmde hem over een periode van tien jaar. Dit rauwe en intieme materiaal vormt nu de bron voor de 90 minuten durende film. Deze documentaire toont de zanger/tekstschrijver van The Libertines en Babyshambles in zijn neergang naar de hel, net toen zijn populariteit een hoogtepunt bereikte. Geleid door Doherty’s emoties en poëtische woorden, maken we zijn moedige strijd om zijn demonen te overwinnen mee.

Meer data