Pip Millett

Pip Millett

Max

Prijs € 21,85*

Tickets
* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Pip Millett

Net naast een kaartje gegrepen voor Pip Millett in een hopeloos uitverkochte Upstairs? Niet getreurd, dit najaar is ze alweer terug en dit keer in onze grootste zaal!

In 2019 veroverde de neo-soulzangeres uit Manchester de harten van menig kijker van de YouTube-serie COLORS, waar ze haar eerste single 'Make Me Cry' bracht. Sindsdien bracht ze drie EP's uit, waarop duidelijk terug te horen is dat ze opgroeide met muziek van grootheden als Stevie Wonder, Bobby Womack en Joni Mitchell. De boppy beats in haar net gereleaste single 'Ride With Me' bewijzen nog maar eens: een niet te missen aanstormend talent. 

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie.

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Tweet this


Melkweg tipt