Concert

PMP Vibrations

Teddy’s Last Ride, Chella Chella en Elmer

Upstairs

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 10,35
  • Gratis voor jaarleden

20:30 zaal open 21:00 aanvang

Paradiso Melkweg Productiehuis presenteert: PMP Vibrations!

Hooray! Daar is ie dan, de aller, allereerste editie van PMP Vibrations. Een zomer lang hebben de voelsprieten van PMP overeind gestaan, klaar om iedere trilling van talent op te vangen. Daarom zijn we heel enthousiast dat we deze drie te gekke acts kunnen laten zien tijdens onze eigen avond in de gezellige UP bij DE MELKWEG. So what’s the deal? Om 20:30 gaan de deuren open, muziekje, drankje bij de bar. Then! 21:00 the show starts! Achtereenvolgens zie je de acts Teddy’s Last Ride, Chella Chella, en Elmer. This combination is a once in a lifetime opportunity…

Teddy’s Last Ride is een performing arts gezelschap met eigen muzieklabel uit Groningen. Het gezelschap heeft een interdisciplinaire benadering waarbij de focus ligt op drama, dans en pop(muziek). Voorstellingen worden gemaakt vanuit een verlangen om nieuwe manieren van theatermaken te verkennen. Teddy’s Last Ride hanteert een eclectische mix van kunst en popcultuur om zo een jonge doelgroep aan te spreken.

Cherella Gessel, ook wel Chella Chella, is een multidisciplinaire performer. Hen combineert zowel teksttoneel als fysiek spel - in theater én film - met dans, spoken word, modellenwerk, styling en make-up. In 2020 kreeg die een honourablemention voor hun deelname met YONIVERSE aan Fringe Festival en in 2021 ontving die zowel de 3 Package Deal als de Amsterdamprijs voor de Kunst, in de categorie Stimuleringsprijs.

Sommigen zeggen dat Elmer het alter-ego is van producer en rapper Merel Pauw. Anderen zeggen dat Elmer de verloren zoon (of dochter, wat jij wil) is van een roedel wolven. Nog weer anderen zeggen dat Elmer dit door diens agentschap had moeten laten schrijven waarop Elmer dan weer zegt dat die hun bek moeten houden en zich niet overal mee moeten bemoeien. 

Paradiso Melkweg Productiehuis is er voor makers en artiesten die het experiment opzoeken, die urgente en inhoudelijke thema’s aansnijden. Die risico’s durven nemen en de rafelranden van hun eigen discipline opzoeken en daar keihard overheen stappen. Je kent PMP van acts als Lionstorm, Anne-Fay, Someone, Kay Slice, Yallah! Yallah! en Saman Amani.