Pom Poko
Pom Poko

Pom Poko

Nordic Delight Festival

Upstairs
Nordic Delight Festival:

Prijs € 25,90*

CJP

Prijs € 23

Gratis voor We Are Public

Dit programma maakt onderdeel uit van Nordic Delight Festival

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Pom Poko

Nordic Delight Festival

Pom Poko is een jonge Noorse act die net als landgenoten Sløtface en Death By Unga Bunga al snel  internationaal werd opgepikt door hun sterke songs en energieke optredens. Ze werden vorig jaar door NME al uitgelicht als veelbelovende act en mochten optredens geven op Roskilde Festival en The Great Escape. Pom Poko brengt catchy uptempo popliedjes met een stevige gitaarsound, met invloeden van postpunk en mathrock. Hun debuutalbum verschijnt in februari 2019 via het toonaangevende label Bella Union.

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. 

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Tweet this


Melkweg tipt